شاید برایتان سؤال باشد که وظیفه مردان در دوران پریودی زن چیست؟ این یکی از پرسشهایی است که باید به آن آگاه شد. در طول دوره عادت ماهانه زنانه، مردان میتوانند با حمایت و درک، به زنان کمک کنند. بسیاری از مردان آگاهی کافی درباره همراهی خانمها در این دوران ندارند و نیاز است تا بیشتر با روحیات خانمها آشنایی پیدا کنند. در این مقاله از مجله بیاتو عروسی به تعدادی از کارها و حمایتهایی که آقایان لازم است در زندگی مشترک خود انجام دهند، اشاره میکنیم. همچنین شما میتوانید از راهنمای انتخاب همسر مناسب نیز استفاده کنید.
در ابتدا، شاید برای شما هم این سوال کمی خجالت آور باشد و به خود بگویید که یک آقا چه وظیفه ای در قبال یک خانم در دوران قاعدگی دارد، در ادامه به مهمترین وظایف آقایان در این دوران اشاره می کنیم:
توجه به این مورد بسیار مهم است و باید بدانید که پریود ممکن است باعث ناراحتیهای فیزیکی، تغییرات مزاج و خستگی شود. شما باید با حمایت عاطفی به او اطمینان دهید که در کنارش هستید. وظیفه مرد در دوران پریودی زن ، صبوری نسبت به رفتارهای اوست.
خرید اقلامی را که ممکن است در طول دوره ماهانه به او نیاز داشته باشد را بر عهده بگیرد. این امر ممکن است شامل داروهای ضد درد، غذاهای مورد علاقه و محصولات بهداشتی باشد. یکی از وظایف مرد در دوران پریودی، تأمین نیازهای مادی و معنوی همسر خود زمان عادت ماهانهی اوست.
در آماده کردن غذاها و پخت و پز به او کمک کند و با تهیه غذاهای متعادل و مغذی میتواند برخی از ناراحتیهای فیزیکی مرتبط با عادت ماهانهاش را کاهش دهد.
یک ماساژ ملایم میتواند بسیار آرام بخش باشد و در کاهش دردها و تنشهای عضلانی کمک کند. از او بپرسد که آیا با این اقدام موافق است یا خیر؛ در صورت انجام ماساژ، با رعایت احتیاط این عمل را انجام دهد.
پیشنهاد کند که فعالیتهای روزمرهای، ممکن است در طول این دوره برای او خستهکننده و یا سخت باشند را خود انجام دهد. این میتواند شامل خرید دارو، تحویل لباسهای تمیز و یا انجام کارهای خانگی دیگر باشد.
بهتر است یک محیط آرام و دلپذیر ایجاد کند و با استفاده از پتوهای داغ و نوشیدنیهای گرم به او احساس آرامش دهد؛ همچنین اطمینان حاصل کند که همه چیز در دسترس او باشد.
او را به شرکت در فعالیتهای خود مراقبتی که برایش لذت بخش هستند مانند: خواندن کتاب، حمام گرم، تمرینات یوگا یا تأمل تشویق کند.
او را به بیان و ارتباط باز در مورد حالت احساسی و نیازهایش تشویق کند و بپرسد که آیا چیزهای خاصی وجود دارند که بتواند در این دوره برای حمایت از او انجام دهد. نقش مردان در دوران پریودی در تسریع روند بهبودی این دوران سخت برای زنان، بسیار مهم است.
به یاد داشته باشید که نیازهای هر زنی ممکن است متفاوت باشند. مهمترین مسئله این است که به عنوان فردی حساس، درک کننده و آماده کمک به هر نحوی که او ترجیح میدهد، در دسترس باشید؛ همچنین همیشه احترام به نظرات و مرزهای او را رعایت کنید.
توجه داشته باشید که وظیفه مردان در دوران قاعدگی خانمها فقط به این موارد ختم نمیشود؛ بلکه آقایان باید همیشه زمان سیکل پریودی همسرشان را بدانند و از قبل خود را برای فراهم کردن شرایط خوب، آماده سازند.
طبق تحقیقات انجام شده، حدود 75 درصد خانمها سه الی چهار روز پیش از پریود، احساس استرس و اضطراب دارند. سندرم قبل از قاعدگی یا PMS (Premenstrual Syndrome) مجموعهای از علائم فیزیکی و روحی هستند که معمولاً در دوره پیش از قاعدگی زنان ایجاد میشوند. این نشانهها معمولاً در روزهای پنج دهی تا ده دهی قبل از آغاز پریود شروع میشوند و با شروع قاعدگی بهبود مییابند.
میزان و نوع علائم برای هر زن متفاوت است. برخی از شایعترین علائم PMS شامل موارد زیر میشوند:
به عنوان یک راهنمای عمومی، این نکات میتوانند در کمک به بهبود سندروم پیش از قاعدگی مؤثر باشند:
1-فعالیتهای ورزشی معتدل مانند پیادهروی یا یوگا میتواند به بهبود علائم کمک کند.
2-مصرف مواد مسکن مانند استامینوفن یا آیبوپروفن میتواند در کنترل درد و تورم کمک کند.
3-ایجاد روالهای خواب منظم و کافی مهم است.
4- استفاده از غذاهای سالم و متوازن با مقدار کافی از ویتامینها و مواد معدنی میتواند تأثیر مثبت داشته باشد.
در صورتی که علائم PMS به شدت اذیت کننده شد و یا در روزهای پریود به میزان زیادی تأثیرگذار باشند، مشاوره با پزشک توصیه کمک میکند تا راههای درمانی مطمئنتری برای آرامش و درمان درد تجویز شود.
موارد شایعی که از نشانههای سندروم پیش از قاعدگی در حالتها و رفتارهای بانوان میتوان مشاهده کرد، به شرح زیر است:
تغییرات حالات روحی بانوان در دوران پریودی ممکن است به عوامل فیزیولوژیک و هورمونی مرتبط با دوره ماهانه برگردد. در این بخش تعدادی از دلایل تغییرات روانی و احساسی که زنان ممکن است طی دوره قاعدگی تجربه کنند را بررسی میکنیم:
در دوران پریودی، هورمونها در بدن زنان دچار تغییراتی میشود که با افزایش هورمونهای پروژسترون، استروژن و سطح کمتر سروتونین میتواند تأثیرات روانی و احساسی مانند تنش، ترس، افسردگی و یا اختلالات خواب را به همراه داشته باشد.
دردهای شدید یا ناراحتیهای مرتبط با پریود، همچون درد شکم، سینه و سایر علائم جسمی میتوانند بر روی خلق و خوی زن تأثیر بگذارند.
: تغییرات هورمونی و ناراحتیهای جسمی میتوانند باعث افزایش خستگی و خواب آلودگی در زنان شوند.
رخی از خانمها ممکن است در دوران پریودی تجربه سردرد یا میگرن داشته باشند که میتواند بر روی حالات آنها تأثیر بگذارد.
بسیاری از بانوان ممکن است در دوران پریودی تغییراتی در رفتارها و واکنشهای اجتماعی نشان دهند، مثلاً ممکن است حساستر یا تندتر باشند.
در دوران قاعدگی، برخی زنها احتمال دارد احساس افسردگی، اضطراب یا حتی افزایش ترس و نگرانی کنند.
ممکن است بانوان در این دوره با افزایش یا کاهش اشتها رو به رو شوند.
شما در این مقاله از بیاتوعروسی “راهنمای معرفی باغ و تالار عروسی“ با وظیفه مردان در دوران پریودی خانمها آشنا شدید و به حالات و خلقیات بانوان در این دوران پی بردید؛ همچنین توانستیم به تعدادی از نکاتی که در بهداشت و سلامتی بانوان نقش بسیار مهمی دارند اشاره کنیم.
بیاتو عروسی با بیش از 14 سال سابقه در حوزه خدمات عروسی، بهترین تالارها و باغ تالارها، سالنهای عقد مجلل، سالنهای زیبایی و ... تهران و شهرهای دیگر را به شما معرفی میکند تا از خدمات متنوع و منحصر به فرد مجموعهها بهرهمند شوید.